Header Monteur Technische Dienst (Zevenhuizen)

Monteur Technische Dienst (Zevenhuizen)

Als familiebedrijf is de Hordijk Groep een toonaangevende toeleverancier van producten en diensten voor de food- & agrisector. We zijn zowel in Nederland als in het buitenland actief.

Onze historie gaat 100 jaar terug. In 1922 richtte Groeneveld Hordijk zijn timmerbedrijf Hordijk op. Vanuit zijn netwerk had hij goed contact met tuinders. Op verzoek van hen specialiseerde hij zich in houten emballage en kasdekramen voor de tuinbouw.

Blijven groeien

Inmiddels werken er zo’n 500 mensen bij de Hordijk Groep, hebben we diverse productiebedrijven en realiseren we een omzet van 125 miljoen euro per jaar. We maken onder meer kunststofverpakkingen voor (verse) voedselproducten en ontwikkelen glastuinbouwsystemen van staal en aluminium. 

De bedrijven

Onze organisatie bestaat uit vier toonaangevende en gespecialiseerde dochterondernemingen:

In Duitsland heeft Hordijk een vestiging onder de naam Hordijk Verpackungen GmbH. 

De verpakkingentak van de Hordijk Groep ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen en producten voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in duurzame verpakkingen voor (verse) voedselproducten.

Door onze uitgebreide kennis en ervaring op deze vakgebieden zijn wij als geen ander in staat in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten. Wij staan bovendien in voor de hoogst haalbare (product-)kwaliteit en de grootst mogelijke leverbetrouwbaarheid. Dat maakt Hordijk (Spuitgiet) Verpakkingen sinds jaar en dag tot een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein.

Voor onze spuitgiet-en extrusieblaasfabriek in Zevenhuizen zijn wij op zoek naar een

Monteur Technische Dienst

Functie omschrijving

De werkzaamheden die horen bij de Monteur TD bestaan onder andere uit het omstellen en afstellen van spuitgiet- en blaasmachines. Je lost proces- en machine storingen op zodat de productie optimaal kan functioneren. Je repareert en helpt mee aan incidentele revisie van de machines. Je werkt mee aan het uitvoeren van periodiek en preventief onderhoud van o.a. de machines en matrijzen.

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die een afgeronde MBO-opleiding richting werktuigbouw of mechatronica heeft. Je hebt kennis en ervaring met elektrisch schakelen, pneumatiek en hydrauliek. Je vindt het leuk om puzzels op te lossen. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een monteursfunctie, bij voorkeur in een industriële omgeving. Daarnaast ben je enthousiast over werken met techniek, je bent leergierig, proactief en heb je geen van 9 tot 5 mentaliteit. Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Beheersing van de Duitse taal is een pré. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel met een flexibele instelling en proactieve houding

Wij bieden

een afwisselende functie waar veel ruimte is voor jouw ideeën en inbreng. Je werkt in principe in dagdienst. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform de toepasselijke cao. Wij hebben binnen onze organisatie een prettige en collegiale sfeer. Er zijn ook doorgroei mogelijkheden. 

Solliciteren?

Voor meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Bob Fikkert, operations manager, of Gerarda Herrewijnen, HR Adviseur. Je kunt solliciteren door een motivatiebrief met CV te sturen naar hr@hordijk.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en wij betalen niet voor C.V.'s die ongevraagd aan ons worden opgestuurd.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief